Telefon:

019-103340

Mobil:

Per-Håkan: 0708-242797
Tomas: 070-6514570

E-post:

info@osg.nu
per-hakan@osg.nu

Auktoriserad Högtryckstvätt-service

Just nu har vi en servicekampanj på högtryckstvättar! 10% rabatt på valfri service när du tecknar serviceavtal för din högtryckstvätt!

ÖSG utför reparationer och service för bland annat Nilfisk-ALTO högtryckstvättar. Dessa modeller från Nilfisk-ALTO är endast ett litet urval av de maskiner som vi reperarar och servar. På deras webbplats kan ni hitta fler högtryckstvättar och lågtryckstvättar som vi är auktoriserade på. Över hela landet finns ett nätverk av serviceverkstäder och specialutbildade servicetekniker från Nilfisk. Denna service känner ni igen på namnet Nilfisk-Advance.

Eldriven högtryckstvätt & lågtryckstvätt

Neptune 4 Mobil hetvattentvätt
Poseidon 7 Mobil kallvattentvätt
Solar Booster Stationär högtryckstvätt
B23 professionell lågtryckstvätt

Diesel & bensindriven högtryckstvätt

Poseidon 5 Bensin- & dieselverk

Reservdelar & tillbehör för högtryckstvättar

Vi säljer även reservdelar och tillbehör.

Rengöring och bra produkter

I flera fall kan rengöring i sig vara en fullgod och prisvärd service som återställer er maskin till tjänstgörande skick. Fråga oss gärna om tillbehör som förenklar er vardag, till exempel ERGO spolhandtag som enkelt aktiverar spolfunktionen utan något hårt motstånd och samtidigt ger ett stadigt och robust grepp.

För svåråtkomliga områden som t.ex. motorer och i hjulhus kan dubbla eller längre spolrör användas i kombination med er högtryckstvätt. Demostrationsvideo. Kontakta oss på 019-103 340 eller via mail så återkopplar vi till er.